Brandladder op afstand van de gevel conform normen Antwerpse Brandweer (EEBAN06)

Opgelet: vermelde prijzen excl plaatsing en bijkomende opties zoals afsluitbare deur, optreksysteem, ...

Voornaamste eigenschappen Antwerpse Normen Brandweer
Ladder minimaal 55cm breed tussen de sporten, te plaatsen op minimaal 50cm van de gevel en enig opstakel, platform ter hoogte van elk opstapniveau, ...

Daar veiligheid primeert, dienen we u erop attent te maken dat de Antwerpse normen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties, dit door de zeer beperkte omschrijving waaraan de vluchtladder dient te voldoen.
Wij stellen u dan ook graag een vrijblijvend veilig alternatief voor met gebruik van een kooi. Bovendien is in de meeste projecten de versie met gebruik van kooi goedkoper dan deze op afstand van de gevel.
Bij installatie door onze eigen plaatsingsdienst kunnen wij u een attest van conformiteit bezorgen, dat u desgewenst aan de brandweer kan voorleggen.

Voor een vrijblijvende offerte op maat van uw project kan u best contact opnemen met onze verantwoordelijke valbeveiliging Dhr Marcel Somers op het nr 0477/25.68.70 of via valbeveiliging@eeantwerpen.be

Naam: 
Brandladder op afstand van de gevel conform normen Antwerpse Brandweer
Basisreferentie: 
EEBAN
Referentie: 
06
Samenstelling: 
Alu
Normering: 
ANTWERPSE NORMERING
Lengte ca m: 
6
Buitenbreedte ca mm: 
600
Binnenbreedte ca mm: 
550

BAN : Brede vluchtladder conform normen Antwerpse Brandweer

Wenst u gratis advies en een vrijblijvende offerte op maat van uw project? Aarzel dan niet onze verantwoordelijke valbeveiliging Dhr Marcel Somers te contacteren op het nr 0477/25.68.70 of via valbeveiliging@eeantwerpen.be.

Meer weten over de verschillende normeringen? www.ee-valbeveiliging.be (klik op de link)